Stappen voor het ophangen van vakantieverlichting buitenshuis

Het begint veel op Kerstmis te lijken als fonkelende lichtjes de huizen van binnen en buiten opvrolijken. Er zijn maar weinig dingen die het seizoen meer verlevendigen dan vakantieversieringen, vooral heldere en gekleurde verlichting. Voorafgaand aan het nemen van de lichten, ladder en thermoskan om u door het werk te krijgen, is het belangrijk om op te merken dat er goede en verkeerde manieren zijn om vakantieverlichting op te hangen.

– Schets uw plan. Begin met het maken van een paar foto’s van uw huis vanuit verschillende invalshoeken. Print de foto’s uit op gewoon papier, zodat u uw lichtschema en decoratieve plaatsing direct op de foto’s kunt tekenen om te zien hoe de dingen eruit zullen zien.

– Meet de omgeving op. Gebruik een meetlint om de breedte en hoogte van dakranden of andere delen van de woning waar u van plan bent lichtsnoeren op te hangen, grofweg op te meten. Bereken hoeveel totale beelden u nodig heeft, zodat u alle lampen in één winkeltrip kunt kopen.

– Test de verlichting eerst. Sluit de verlichting aan om er zeker van te zijn dat alle lichtbundels operationeel zijn.

– Begin waar de lampen worden aangesloten. Begin waar de lampen worden aangesloten en werk je weg door het huis.

– Voeg toe aan struiken en bomen. Lampjes kunnen ook aan struiken en bomen worden toegevoegd. Lowes Home Improvement zegt dat een goede vuistregel is om 100 lampen per 1 1/2 meter boom of struik te bedekken. Een 6-voet evergreen heeft minstens 400 lampen nodig voor een basisniveau van verlichting.

– Wees uiterst voorzichtig. Ongelukken kunnen gebeuren bij het opspannen van verlichting. Terwijl veel professionals harnassen gebruiken, zijn huiseigenaren niet altijd zo voorzichtig. Gebruik een spotter om de ladder vast te houden en zorg ervoor dat het veilig is. Zet nooit een voet op een nat of ijzig dak. Probeer geen lichten te bespannen bij slecht weer.

– Ken het wattage. Elk stopcontact kan over het algemeen ongeveer 17 ampère of 1.870 watt bevatten als de lampen geen circuit delen met een ander stopcontact. Plan dienovereenkomstig om er zeker van te zijn dat u genoeg stroom hebt om uw lampen te kunnen bedienen.

https://www.elrubioloco.com – https://www.mydesiredeal.com – https://dsmbaancircuit.nl – https://www.mondoimmobiliare.eu/ – http://www.phoenix-werke.de – http://swankylinks.com – http://soneyfabrics.com – http://orangegrovemotel.com – https://www.ledinbouwspot.be – https://www.led-forum.nl – https://www.grey-blog.be – https://www.sknetblogs.be –https://www.asm-blog.com – https://www.7k31.com – http://www.hostareus.com – http://www.paddlepowerkayaks.com – http://www.stamer-reflex.com – http://www.staplijst.com – https://www.vansoncranes.com – https://www.swamp-gas.com – http://www.wacohog.com – http://www.rentmysim.com – http://www.hotel-appartementen.be – http://www.vertcerise.shop – https://www.residenzadelsole.eu – https://www.grafika-design.eu – http://aj-creatives.com/

https://infoguide.be – kmosite.be , vlaamsebedrijven.bevlaamsebedrijvengids.bedataweb.be

– Gebruik plastic clips. Kunststof lichtclips hangen langs dakranden en gevels. Ze zijn speciaal ontworpen voor het ophangen van lampen over de dakgoten. Sommige glijden onder de randen van dakspanen. Lampen kunnen zonder nietjes of spijkers worden opgehangen, waardoor het buitenoppervlak kan worden beschadigd. Kunststof ritssluitingen of dekklemmen kunnen ook langs een leuning worden bevestigd.

– Gebruik alleen verlengsnoeren voor buiten. Zorg ervoor dat de verlengsnoeren die u gebruikt speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis.

– Gebruik een timer. Timers kunnen ervoor zorgen dat de verlichting aan en uit gaat, zelfs als huiseigenaren het vergeten zijn. Zodra de verlichting veilig is opgehangen, kunt u achterover leunen en genieten van de pracht en praal van een goed ingericht huis.